Skapa er egen digitala affärsskola

Med vår lärportal kan ni samla alla utbildningar på ett ställe. Webbaserad, kraftfull och lättanvänd.

Förenkla och effektivisera organisationens kompetensutveckling

Upplever du er organisations kompetensutveckling som rörig? Kanske kurser och utbildningar är utspridda på olika plattformar? Hos olika leverantörer? Med Excel-listor som enda sammanhållande metod?

I takt med att antalet medarbetare växer, ökar behovet av en samlingsplats för all kompetensutveckling. Med vår lärportal kan ni samla alla utbildningar på ett ställe och skapa er egen digitala akademi. Där kan ni koncentrera resurserna ni behöver för att kompetensutveckla – och även certifiera – era medarbetare, bland annat genom kurser, onboarding-processer, säljträningar och coachningsstöd. På så sätt har ni full koll på resultat och utbildningsstatus.

Vår lärplattform är särskilt anpassad för stora och medelstora organisationer, och löser många av de utmaningar som dessa står inför när det gäller kompetensutveckling. Bland annat bidrar lärportalen till att:

Minska kunskapsgapet
Ofta finns alltför stora kompetensskillnader och kunskapsbrister bland medarbetarna. Vår lärportal hjälper er att komma till rätta med detta.

Effektivisera utbildningarna
Vi gör det lättare att erbjuda högkvalitativa och skräddarsydda utbildningar till era medarbetare. Samlade på ett ställe.

Lättare att kartlägga kompetens
Med vår lärportal blir det lättare att kartlägga, analysera och följa upp kompetensen hos ett stort antal medarbetare genom strukturerade metoder.

Underlätta organisationsutveckling
Vi har verktygen för er som vill stärka era medarbetare och ledare, samt förbättra den övergripande kompetensnivån.

Stora möjligheter till anpassningar
Ni kan enkelt anpassa utbildningsprogrammen, t.ex. till olika roller, team, avdelningar, anställningstid, länder och krav inom organisationen. Användarna kan dessutom genomföra kurserna varsomhelst, närsomhelst.

En tablet visar en lärportal med namnet "Acme Academy" som har en välkomsthälsning och olika kurskategorier för personlig utveckling.

Koppla kompetensutvecklingen till era mål

Lärportalen är ett av marknadens modernaste system som kan stödja organisationens medarbetarutveckling enligt de strategiska och operativa affärsmålen.

Koppla kompetens

Vårt LMS är ett av marknadens modernaste system som stödjer och driver organisationens medarbetarutveckling i samklang med de strategiska och operativa affärsmålen.

Molnbaserad och alltid uppdaterad

Lärportalen är ett molnbaserat system där alla kunder får ta del av alla nyheter, förbättringar och funktioner i systemet. Systemet utvecklas kontinuerligt och funktionsuppdateringar görs löpande.

Lätt att använda

Lärportalen har ett mycket användarvänligt gränssnitt – både för de som använder systemet, och för administratören.

Lätt att administrera

Det är enkelt att administrera lärportalen. Du kan lätt skapa, distribuera och följa upp alla former av lärande på ett djupgående sätt.

Finns i 6 språkversioner

För närvarande finns lärportalen på svenska, norska, engelska, tyska, finska och danska. Nya språk tillkommer i takt med nya önskemål.

Anpassa efter er grafiska profil

Vi anpassar färger och loggor så att de speglar er organisations varumärke och grafiska profil.

Enkelt att integrera

Ni kan enkelt integrera lärportalen till andra system i er organisation. Det är även enkelt att importera och exportera information till och från systemet.

Support - Läroportalen​

Det skall sägas direkt, vårt LMS är ett av de mest lättanvända systemen men ibland behöver man både hjälp och råd. Oavsett vad du vill så når Du oss via telefon, mail eller så träffas vi fysiskt.

Supporten står redo

Lärportalen är ett av de mest lättanvända systemen, men ibland behöver man både hjälp och råd. Oavsett behov når du oss via telefon, epost eller så träffas vi fysiskt.

Framtiden av kompetensutveckling

Maximera din verksamhets potential med vårt marknadsledande Learning & Performance Management System

Låt oss skräddarsy era utbildningar

Med vår lärportal kan du enkelt skapa och anpassa utbildningar som matchar ditt företags unika behov. Men du kan också ta hjälp av oss. Vi har ett fantastiskt team som hjälper dig att digitalisera hela eller delar av dina eller din organisations utbildningar.

Du kan också ta vår hjälp att skapa nya skräddarsydda digitala utbildningar.  Vi sätter då ihop ett erfaret team med projektledare, manusförfattare, designer och – om det behövs – ett filmteam.

Vi kan också hjälpa till att utforma kompetensstrategier, skapa kompetensprofiler, utforma blended learning-upplägg eller skapa en plan för beteendeförändring i din organisation.

Man i skjorta som använder en lärportal på en datorskärm.
Person som håller en surfplatta med en lärportal öppen på skärmen.

...eller välj bland färdiga kurser

Hos oss kan du också välja ur ett omfattande kursbibliotek av färdiga kurser, vilket innebär att du kan ge dina anställda den utbildningen de behöver för att kunna excellera inom sina roller.

Väljer du att låta era medarbetare går en utbildning från Achieve Competence vet du att de kommer att dra nytta av vår långa erfarenhet. All utbildning är handplockad eftersom vi inte nöjer oss något annat än det allra bästa.

Boka en demo!

Nyfiken på om lärportalen kan vara något för er? Boka en demo online så går vi igenom systemets alla möjligheter och svarar på alla dina frågor.