Vi får företag att öka sin försäljning, lönsamhet och kundnöjdhet

Vårt syfte

Achieve Competence erbjuder utbildningar, system, programvaror och kundanpassade lösningar så att organisationer ska få rätt förutsättningar att utveckla sin personal mer framgångsrikt och nå sina mål.

Vår vision

Achieve Competence drivs av att utveckla människor och organisationer som på ett eller annat sätt bidrar till att skapa en bättre värld.

Kvinna i vit skjorta leende mot kameran.
Vår vision
Vi utvecklar människor, företag och organisationer till framgång

Achieve Competence´s moderna utbildningar är skapade av utbildare med en stark passion för utveckling och förändring. Vi tror på den kraft som kommer med kunskap och trygghet. När personalen mår bra – mår företaget bra.

Väljer du att gå en utbildning från Achieve Competence vet du att du kommer att få ta del av lång erfarenhet. All utbildning är handplockad just för att vi inte nöjer oss något annat än det allra bästa.

Utbildningar och program på distans, i din egen takt och när du vill. Vi har handplockat utbildningar som hjälper dig att klara alla vardagsutmaningar i din yrkesroll. Välkommen till vår digitala portal som du får tillgång till direkt.

Framgångskoncept som hjälper till att driva förändring och säkerställa ökat resultat. Se oss som din personliga rådgivare. Du sätter upp målet och vi ser till att du lyckas.

Beprövat koncept för hela verksamheten. Strategisk kompetensutveckling, Onboarding, säkerställa kompetens, driva förändring och säkerställa hela personalens kompetens och resultat.